Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 26. 2. 2018 (večja požara, kradli nafto in alkohol)

26. 02. 2018 12:26

Petek, 23. februar 2018

Požar – Rogaška Slatina, Šentjur

Na območju Rogaške Slatine je ogenj v petek popoldne v celoti uničil stanovanjsko hišo. Zagorelo je pri dimniku. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Na območju Šentjurja je v večernih urah zagorelo v priročni delavnici, kjer je najverjetneje zaradi pregretja eksplodirala pločevinka z neznano vnetljivo snovjo. V požaru sta bili huje poškodovani dve osebi.

Sobota, 24. februar 2018

Tatvina nafte – Nazarje

V soboto zjutraj smo bili obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec jo je ukradel iz petih delovnih strojev na območju Nazarja.

Vlom v gostinski lokal – Celje

V Celju je neznanec vlomil v gostinski lokal in ukradel nekaj žganja.

Vlom v stanovanjsko hišo – Polzela

V soboto, v večernih urah, smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Polzeli. Storilec ni ničesar ukradel.

Nedelja, 25. februar 2018

Včeraj smo na Prevaljah obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil hudo poškodovan 71-letni pešec. Prometna nesreča se je zgodila nekaj čez 14. uro. 41-letna voznica osebnega avtomobila je vozila po ulici Na produ, v naselju Prevalje, iz smeri industrijske cone proti ulici Spodnji kraj. V križišču, pri zavijanju v desno, hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču in je na desni strani vozišča trčila v pešca in ga z vozilo stisnila ob levi bok kombiniranega vozila, ki je bil tam parkiran. 71-letni pešec se je v trčenju hudo poškodoval.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,846 seconds.