Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 28. 1. 2019 (bežal pred policisti, drzna tatvina…)

28. 01. 2019 12:21

V zadnjih treh dneh so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeležencev in osemindvajset prometnih nesreč z materialno škodo.

V noči s sobote na nedeljo so na relaciji Laško – Celje večkrat pravilno ustavljali 35-letnega voznika osebnega vozila, ki je z vožnjo ogrožal sebe in druge udeležence v cestnem prometu. Voznika so nato policisti ustavili z uporabo »stingerja« in ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Vozniku je preizkus s hitrim testom potrdil prisotnost prepovedanih drog v telesu.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti v zadnjih treh dneh osemkrat ukrepali v javnih in enajstkrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju še o dogajanju s področja kriminalitete, kiso ga obravnavali policisti PU Celje:

Petek, 25. januar 2019

Tatvina – Šoštanj

V petek zjutraj so bili obveščeni o tatvini štirih akumulatorjev. Storilec jih je ukradel s tovornih vozil parkiranih na parkirišču v Šoštanju.

Vlom v stanovanje – Celje

Na Podjavorškovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka. Prostore je  preiskal in ukradel gotovino ter več kosov zlatnine.

Vlom v stanovanje – Velenje

Vlom v stanovanje so v petek obravnavali tudi v Velenju, na Stantetovi ulici. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Sobota, 26. januar 2019

Tatvina – Laško

V soboto zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec iz trgovine v Laškem ukradel za okoli 170 € žganih pijač.

Poskus vloma v osebno vozilo – Planina pri Sevnici

Na Planini pri Sevnici so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilcu v vozilo ni uspelo vstopiti, je pa lastnici škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Nedelja, 27. januar 2019

Drzna tatvina –Tepanje

Danes ponoči so na avtocestnem počivališču Tepanje obravnavali drzno tatvino. Medtem, ko so potniki, romunski državljani, v osebnem vozilu počivali, jim je neznani storilec z armaturne plošče ukradel torbico z gotovino in dokumenti.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,715 seconds.