Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 30. 12. 2019 (zastrupitev z ogljikovim monoksidom, vlomi,…)

30. 12. 2019 09:41

Na območju Policijske uprave Celje so policisti preko vikenda obravnavali 175 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 12 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, 6 kršitev v zasebnem prostoru, 2 prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in 17 z materialno škodo. Na področju kriminalitete so obravnavali 42 različnih kaznivih dejanj med katerimi so prevladovali vlomi, tatvine, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini.

Petek, 27. december 2019

Tatvina kolesa – Velenje

Policisti PP Velenje so v petek obravnavali tatvino kolesa znamke Lumbardo, ki je bilo preko noči odtujeno iz hodnika stanovanjskega bloka.

Tatvina denarja – Ravne na Koroškem

Policisti PP Ravne na Koroškem s obravnavali vlom v nabiralnik v cerkvi od koder je neznani storilec odtujil gotovino.

Zastrupitev z ogljikovim monoksidom – Slovenske Konjice

V petek popoldne so policisti na območju Slovenskih Konjic obravnavali zastrupitev osebe v stanovanju z ogljikovim monoksidom. Do zastrupitve je prišlo pri ogrevanju stanovanja s prenosno pečjo. Ena oseba je zaradi zastrupitve ostala na opazovanju v SB Celje.

Sobota, 28. december 2019

Vlom v vozilo – Kope

V soboto je na Kopah neznani storilec z razbijanjem stekla vlomil v parkirano vozilo od koder je odtujil denarnico.

V kraju Nizka na območju Mozirja je neznani storilec vlomil v prodajni avtomat in na njem povzročil materialno škodo.  

Vlomi v objekte – Celje in Šentjur

V Celju  je neznani storilec v noči iz petka na soboto vlomil v slaščičarno od koder je odtujil slaščice.

Na območju Šentjurja so policisti obravnavali dva vloma, kjer je neznani storilec vlomil v dve stanovanjski hiši iz katerih je odtujil vrednejše predmete in gotovino.

Prav tako je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo v Šmarjeti pri Celju, kjer je preiskal prostore in povzročil materialno škodo za okoli 500 evrov.
 
Nedelja, 29. december 2019

Vlomi – Celje

V nedeljo so policisti v Celju obravnavali poskus vloma v pisarno, kjer je neznani storilec povzročil materialno škodo za okoli 500 evrov.

Prav tako so policisti v Celju obravnavali dva vloma v stanovanje, kjer je neznani storilec z lomljenjem cilindrične ključavnice vstopil v notranjost in odtujil vrednejše predmete ter gotovino.

Zaseg vozil

Preko vikenda so policisti na območju PU Celje zaradi kršitev Zakona o pravilih cestnega prometa, zasegli 5 vozil zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,978 seconds.