Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 4. 3. 2019

04. 03. 2019 08:57

Med vikendom smo na našem območju obravnavali 38 prometnih nesreč. Eno s hudimi poškodbami, tri z lažjimi in 34 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Mozirje

Huda prometna nesreča se je zgodila v soboto, okoli 17.30 ure, na regionalni cesti izven naselja Mozirje. 43-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Nazarij proti Mozirju, je v desnem nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar ga je odneslo z vozišča na travnato površino ob cesti ter ga odbilo nazaj na vozišče v trenutku, ko je po nasprotnem smernem vozišču, iz smeri Mozirja, pravilno pripeljal 40-letni voznik, ki je sicer skušal trčenje z umikanjem preprečiti, vendar mu ni uspelo. 43-letni voznik je s prednjim delom vozila trčil v desni
bočni del vozila 40-letnega voznika. Vozilo 43-letniika je nato odbilo še v vozilo 42-letne voznice, ki je prav tako pravilno pripeljala. V trčenju se je huje poškodoval otrok v vozilu 40-letnega voznika, ki je sedel desno zadaj in je bil pravilno nameščen in pripet v otroškem varnostnem sedežu.

Rop pošte – Vransko

V petek, nekaj po 18. uri, smo na Vranskem obravnavali rop pošte. Dva zamaskirana oborožena neznanca, sta vstopila v prostore pošte, zagrozila zaposlenim in zahtevala denar. Z denarjem sta peš pobegnila.

Vlom v stanovanjsko hišo – Lopata

V petek, okoli 22. ure, smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Lopati. Storilec je ukradel moško ročno uro. Lastniki, ki so bili v času vloma doma, so ga zalotili in zadržali do prihoda policistov. Storilec je 32-letni moški, doma z območja Žalca, ki je pred kratkim zaključil s prestajanjem zaporne kazni.

Tatvini goriva – Mozirje, Tepanje

V soboto zjutraj smo bili obveščeni o tatvini okoli 250 litrov goriva, ki ga je storilec ukradel iz rezervoarja delovnega stroja v Mozirju.

Tatvino goriva smo v soboto obravnavali še na avtocestnem počivališču Tepanje. neznani storilec ga je okoli 460 litrov ukradel iz rezervoarja španskega tovornega vozila.

Vlom v počitniško hišico – Velenje

V Velenju, ob jezeru, je neznani storilec vlomil v počitniško hišico. Ukradel je orodje in ribiško palico. Vlomiti je poskušal še v dve sosednji počitniški hišici, kar mu ni uspelo. je pa lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem vrat in oken.

Tatvina osebnega vozila – Zreče

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o tatvini osebnega vozila Audi A4 Avant 2.0 TDI, sive barve, registrskih številk CE LR 313. Vozilo, ki je bilo parkirano na parkirišču Rudniške ceste v Zrečah, je letnik 2014.

Vlom – Stranice

V Stranicah smo obravnavali vlom v prostore podjetje. Storilec ni ničesar ukradel.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,086 seconds.