Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 7. 10. 2019 (tatvine, večji požar, poškodovanje lastnine)

07. 10. 2019 10:56

Tatvina – Celje

Iz trgovine trgovskega centra v Celju so v petek obvestili, da sta mlajša fant in dekle ukradla jopico in bundo, oboje skupaj vredno dobrih 400 €.

Vlom v podjetje – Celje

V Celju, na Ljubljanski cesti, so obravnavali vlom v prostore podjetja. Izpod nadstreška so neznani storilci ukradel element s kompletno inox hladilno enoto.

Zaseg ukradenih električnih koles – Celje

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so v petek na območju Celja ustavili romunskega voznika kombiniranega vozila, ki je imel na vozilu naloženi dve električni kolesi, vredni okoli 7.000 €, za katere se
je izkazalo, da sta bili ukradeni v Italiji. Romunskega državljana bodo kazensko ovadili, kolesi bo danes prevzel lastnik.

Požar – Ter

V petek so bili policisti obveščeni o požaru v bivalnem vikendu v Teru na območju Policijske postaje Mozirje. Zagorelo je pri lončeni peči. Ogenj je povzročil za okoli 5.000 € materialne škode. Tuja krivda je izključena.

Sobota, 5. oktober 2019

Tatvina štirikolesnika – Kapla

Pregled sobotnega dogajanja policisti začenjajo s podatki o tatvini štirikolesnika v Kapli, na območju Policijske postaje Žalec, ki ga je neznani storilec ukradel iz kletnih prostorov stanovanjske zgradbe. Gre za štirikolesnik znamke Linhai, tip M550 L, reg. št. CE BR-24, črno sive barve.

Poškodovanje vozila – Rogatec

Na Slomškovem trgu v Rogatcu so obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na vozilu prerezal obe desni pnevmatiki.

Tatvina kolesa – Ravne na Koroškem

Na Partizanski cesti v Ravnah na Koroškem so policisti  obravnavali tatvino kolesa znamke Scott Aspect, črno, sivo, oranžne barve. Lastnik je nezaklenjeno kolo pustil pred stanovanjskim blokom.

Vlom – Ravne na Koroškem

V Ravnah na Koroškem je v soboto, nekaj pred 14. uro, 30-letni občan vlomil v občinske prostore in v več pisarnah poškodoval vhodna vrata, več omar in druge opreme. 30-letniku so odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili.

Nedelja, 6. oktober 2019

Poškodovanje tuje stvari – Slovenj Gradec

V noči iz sobote na nedeljo je neznani storilec z večjim kamnom razbil steklo na vhodnih vratih gostinskega lokala v Slovenj Gradcu in s tem lastniku povzročil za okoli 100 € škode.

Požar – Migojnice

Včeraj, nekaj pred 11. uro, so bili policisti obveščeni, da v Migojnicah gori večja stanovanjska hiša. Ogenj je povsem uničil dve mansardni stanovanji, dve stanovanji v spodnji etaži pa močno poškodoval. Tuja krivda za nastanek požara, v katerem je po prvih ocenah nastalo za okoli 100.000 € materialne škode, je izključena. Vzrok požara je najverjetneje pri električni napeljavi.

Poškodovanje avtodoma – Velenje

Včeraj so bili policisti  obveščeni o poškodovanju avtodoma parkiranega v Velenju, na katerem je neznani storilec prerezal tri pnevmatike.

Tatvina kolesa – Velenje

Sinoči so bili policisti obveščeni še o tatvini kolesa znamke BMX, rumene barve, ki ga je neznani storilec ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Kosovelovi ulici v Velenju.

Ilegalni prehodi državne meje – v obdobju od 4. oktobra 2019 od 6. ure do 7. oktobra 2019 do 6. ure

V Šentvidu pri Grobelnem so v soboto. 5. oktobra, v dopoldanskih urah, izsledili ilegalnega prebežnika, mladoletnega državljana Maroka, ki je hodil po železniških tirih v smeri proti Celju. Mladoletnik je zaprosil za azil. Po opravljenih postopkih smo ga odpeljali v Nastanitveni in sprejemni center v Logatec.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,658 seconds.