Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 7. 5. 2018 (nesreči s hudimi poškodbami)

07. 05. 2018 09:09

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 38 prometnih nesreč. 11 se jih je končalo s telesnimi poškodbami, 27 pa z materialno škodo na objektih in vozilih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v soboto ob 14.50 uri v kraju Kapla vas v Žalcu. 26-letni voznik osebnega avtomobila je vozil za 59-letnim voznikom motornega kolesa iz smeri Šentruperta pri Čepljam. Ko sta se približevala koloni vozil, ki je se pred njima ustavljala, je voznik motornega kolesa pričel zmanjševati hitrost, voznik osebnega avtomobila pa je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del motornega kolesa. Voznik motornega kolesa je padel po vozišču in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Do druge prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami je prav tako prišlo  v soboto, ob 17.50 uri v Laškem. 45-letni voznik osebnega avtomobila je v križišču zavijal v desno in pri tem izsilil prednost 56-letnemu pešcu, ki je pri zeleni luči prečkal cesto na zaznamovanem prehodu za pešce. Pešec se je pri padcu hudo telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 9 tatvin, 11 vlomov, 6 poškodovanj tujih stvari, 2 goljufiji ter kaznivo dejanje nasilja v družini. Policisti so 18-krat intervenirali na javnem kraju ter 7 krat v zasebnih prostorih.

Božidar Pezdevšek, vodja OKC PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,644 seconds.