Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 8. 10. 2018

08. 10. 2018 09:55

Dogajanje zadnjih treh dni so v pretežni meri zaznamovali vlomi v stanovanjske hiše.

Petek, 5. oktober 2018

Vloma v stanovanjski hiši Šmarje pri Jelšah in Prebold

V petek smo obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši in sicer v Sotenskem pri Šmarju, od koder je storilec ukradel dve klimi in več kopalniške opreme ter na območju Prebolda. V tem primeru je storilec v hišo najprej poskušal vlomiti skozi vhodna vrata, kar mu ni uspelo, nato je vlomil skozi balkonska vrata na zadnji strani hiše. Ukrasti mu ni uspelo ničesar, saj je pobegnil, ko so se lastniki vrnili domov.

Vlom v planinsko kočo – Sv. Primož na Pohorju

V Sv. Primožu na Pohorju je neznanec vlomil v planinsko kočo in ukradel kovinsko blagajno z menjalnim denarjem, nekaj škatlic cigaret ter steklenico vina.

Vlom – Letuš

V Letušu je neznani storilec vlomil v prostore podružnične osnovne šole in iz kuhinje ukradel nekaj hrane.

Tatvina – Žalec

Iz trgovine v Žalcu je neznani storilec ukradel za dobrih 2.000 € parfumov.

Sobota, 6. oktober 2018

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Stranice

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo v soboto, okoli pol desetih dopoldne, obravnavali v Stranicah. V prometni nesreči se je poškodoval 62-letni motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je 44-letni voznik osebnega vozila z lahkim priklopnikom, ki je vozil iz smeri Zeč proti Frankolovem, pri zavijanju v levo izsilil prednost vozniku
motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. 62-letni motorist se je v trčenju hudo poškodoval.

Vlomi v stanovanjske hiše – Tepanje, Zreče, Pongrac, Rogaška Slatina in Celje

V soboto smo obravnavali sedem vlomov v stanovanjske hiše in sicer dva v Tepanju ter po enega v Zrečah, Pongracu, Žalcu, Rogaški Slatini in v Celju. V vseh primerih so storilci v hiše vlomili skozi terasna vrata ali okna. Povsod, razen v Rogaški Slatini, kjer niso ničesar ukradli, so storilci kradli nakit in gotovino.

Vlom v dve počitniški hišici – Resnik

V Resniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo v soboto obravnavali vloma v dve počitniški hišici. Iz ene je storilec ukradel snežno frezo iz druge pa dva lesena in en bronasti kip ter dva bronasta svečnika.

Nedelja, 7. oktober 2018

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V Celju smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je ukradel več zlatnine in gotovine.

Vlomi v tri kleti stanovanjskega bloka – Velenje

Na Kardeljevem trgu v Velenju smo obravnavali vlome v tri kleti stanovanjskega bloka. Lastniki pogrešajo dve kolesi, ribiško opremo, različno orodje in športne copate.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

polovicka_celje_klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 3,603 seconds.