Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 8. 11. 2021 (pri skupinskem lovu poškodovan lovec, izlitje kurilnega olja v potok,…)

08. 11. 2021 10:20

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 236 klicev občanov. 51 klicev je bilo interventnih.

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 18 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Obravnavali so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in tri z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru.

Policisti PP Žalec so na območju Velike Pirešice obravnavali kaznivo dejanje Obremenjevanje in uničenje okolja, kjer je prišlo do izlitja manjše količine kurilnega olja v potok. Policisti so opravili ogled kraja in zbirajo obvestila ter bodo o dejanju obvestili pristojno državno tožilstvo.

Policisti PP Dravograd so v kraju Gorče obravnavali kaznivo dejanje Povzročitev splošne nevarnosti, kjer je bil pri izvajanju skupinskega lova lažje telesno poškodovan 51-letni lovec iz območja Raven na Koroškem. Do poškodbe je prišlo zaradi nepravilnega ravnanja 51-letnega lovca pri izvajanju skupinskega lova. Policisti so opravili ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil ter bodo o dejanju obvestili pristojno državno tožilstvo.

V Šmarju pri Jelšah so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru pri katerem je prišlo do prepira in pretepa med tremi moškimi iz območja Šmarja. V zvezi kršitve policisti zbirajo obvestila tudi o kaznivem dejanju nasilništva.

V Arclinu so policisti PP Celje obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval parkirano osebno vozilo.

V Mislinjski dobravi na območju Slovenj Gradca so policisti obravnavali kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec zažgal prenosno stranišče.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,845 seconds.