Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 9. 4. 2018

09. 04. 2018 12:41

Od petka do danes smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, pet z lažjimi poškodbami udeleženih in 36vprometnih nesreč z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami smo v soboto obravnavali na Frankolovem, kjer je 25-letna voznica osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala s ceste v jarek.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo v zadnjih treh dneh posredovali 32-krat.

Petek, 6. april 2018

Vlom v skladišče – Lemberg

V petek smo bili obveščeni o vlomu v priročne skladiščne prostore v graščini v Lembergu pri Novi Cerkvi. Storilec je ukradel več kosov različnega električnega in akumulatorskega orodja.

Vloma v stanovanjski hiši – Velenje, Šoštanj

V Kavčah, na območju Policijske postaje Velenje, in v Šoštanju smo obravnavali vloma v nenaseljeni stanovanjski hiši. Storilec v nobenem primeru ni ničesar ukradel.

Požar – Rogaška Slatina

V petek, nekaj pred 21. uro smo bili obveščeni o požaru na stanovanjski hiši na območju Rogaške Slatine. Zagorelo je zaradi pregretja dimnika. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Sobota, 7. april 2018

Vlom v ograjen prostor podjetja – Celje

V soboto smo bili obveščeni o vlomu v ograjene prostore podjetja na območju Celja. Storilec je ukradel tri komplete alu platišč s pnevmatikami.

Požar – zapuščeno gospodarsko poslopje

V soboto, okoli pol šestih zjutraj, smo bili obveščeni, da je zagorel zapuščen gospodarski objekt v Otiškem vrhu. Objekt je ogenj v celoti uničil. Požar se je razširil še na ostrešje bližnje, prav tako zapuščene stanovanjske hiše. Kriminalisti v omenjenem primeru ne izključujejo možnosti požiga.

Vlom v stanovanjsko hišo – Frankolovo

V soboto smo na območju Frankolovega obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Lastniki pogrešajo gotovino.

Nedelja, 8. april 2018

Vlom v gostinski lokal – Laško

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na območju Laškega, od koder je storilec ukradel nekaj žganih pijač.

Ponedeljek, 9. april 2018

Vlom v bencinski servis – Žalec

Danes, okoli štirih zjutraj, smo bili obveščeni o vlomu v bencinski servis na območju Žalca. Podatkov o tem, kaj je storilec odnesel, še nimamo.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,135 seconds.