Poročilo Policijske uprave Celje: sobota, 2. 5. 2020 (vlomi, požar)

02. 05. 2020 09:43

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 249 občanov. 50 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Na območju Laškega so policisti zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

V Celju je voznik začetnik hitrost v naselju prekoračil za več kot 30 km/h. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta

V Runtolah, na območju Policijske postaje Celje, so obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je prostore preiskal. Ukradel ni ničesar.

V večernih urah so bili obveščeni o tatvini kolesa znamke KTM, črno zelene barve. Kolo je bilo nezaklenjeno, parkirano v bližini železniške postaje v Celju. Lastnik škodo ocenjuje na 1.000 €.

V Završah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so občani opazili moškega, ki je na prikolico vozila naložil tri kolute žičnate ograje in jih hotel odpeljati. 39-letnega moškega so zadržali do prihoda policije. Storilca bodo kazensko ovadili.

Danes okoli petih zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino na ulici Frankolovskih žrtev v Celju. Storilec je na silo vstopil skozi vhodna drsna vrata. Ukradel je več cigaret. 41-letnemu storilcu, staremu znancu policije, smo odvzeli prostost in ga bomo kazensko ovadili.

Javni red in mir

Na območju Radelj ob Dravi so izdali plačilna naloga ženski in moškemu, ki sta bila pod vplivom alkohola in sta kršila javni red in mir.

Plačilni nalog so zaradi kršitve javnega reda in miru izdali tudi moškemu v Rečici ob Savinji.

Ostalo

Včeraj, okoli pol osmih zjutraj, so bili obveščeni o požaru v Spodnjih Negonjah. Zagorelo je pri vhodu v skladišče trgovine. Do požara je prišlo zaradi samovžiga smeti. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 5.000 €.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,983 seconds.