Poročilo Policijske uprave Celje: sobota, 6. 11. 2021 (tat kršil javni red in mir, velenjski kršitelj ni upošteval ukazov policistov,…)

06. 11. 2021 10:42

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 292 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami ter deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo so zasegli vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali osemkrat. Enega kršitelja so na območju Velenja pridržali, ker ni upošteval zakonitih ukazov policistov in pod vplivom alkohola nadaljeval s kršitvijo.

Včeraj nekaj po 16.30 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Raven na Koroškem. Policisti so na kraju ugotovili, da je javni red in mir kršil 39 letni domačin. Prav tako so policisti ugotovili, da je moški osumljen storitve kaznivega dejanja Tatvine, ki jo je izvršil v Ravnah na Koroškem. Policisti so kršitelja pridržali in bodo zoper njega podali plačilni nalog ter kazensko ovadbo.

Na Meškovi ulici v Slovenj Gradcu je neznani storilec odtujil kolo znamke Nakamura bele barve.

V kraju Lutrje, občina Šentjur pri Celju, je neznani storilec v večernem času na vzvod skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil vrednejše predmete.

Na Rudarjevi ulici – Črna na Koroškem, je neznani storilec iz vozila odtujil registrsko tablico z oznakami SG MH-453.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,069 seconds.