Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 11. 3. 2020 (delovna nesreča, opiti za volanom)

11. 03. 2020 07:57

V zadnjih 24 urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 74 interventnih dogodkov.

Vlom v osebno vozilo – Laško

Na Trubarjevi ulici v Laškem so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel ključe od stanovanja, bančne kartice in sončna očala.

Nesreča pri delu – Celje

Na dvorišču podjetja v Celju so policisti obravnavali nesrečo pri delu. Pri razkladanju tovora s tovornega vozila, je 39-letni moški padel z lestve, z višine dobrih dveh metrov in se hudo poškodoval.

Prometna varnost

V popoldanskih urah so policisti na območju Mute ustavili voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel več kot 1,3 promila alkohola v krvi. V Levcu so ustavili voznika, ki je imel promilo in pol alkohola v krvi. Danes, okoli pol enih zjutraj, so na Planini pri Sevnici ustavili voznika, ki je imel v krvi več kot dve promili alkohola. Vsem trem so odvzeli vozniška dovoljenja, sledijo obdolžilni predlogi.

V Okonini smo včeraj zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Dobju pri Planini so vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, zasegli neregistrirano osebno vozilo, na katerem je imel nameščene ukradene registrske tablice. Voznikoma, ki sta vozila brez veljavnih vozniških dovoljenj, so vozili zasegli tudi v Grižah in na Babni Gori.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 3,299 seconds.