Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 11. 7. 2018

11. 07. 2018 09:40

S področja cestnega prometa danes poročamo o 14 prometnih nesrečah, ki smo jih obravnavali v zadnjih 24 urah. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali 11-krat, od tega sedemkrat v zasebnih prostorih.

Od preostalega dogajanja izpostavljamo drzno tatvino ter dva vloma.

Drzna tatvina – Šmarje pri Jelšah

Včeraj, okoli 13. ure se je v Srebrniku, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, zgodila drzna tatvina. O tatvini smo bili obveščeni v popoldanskih urah. Trije neznanci, dva moška in ena ženska, so peš prišli do stanovanjske hiše v Srebrniku, kjer je bila v tistem času sama doma lastnica. Medtem, ko sta jo moška zvabila od hiše pod pretvezo, da ju zanima nakladalka parkirana v bližini, je ženska odšla v hišo, pregledala prostore in iz sobe v zgornjem nadstropju ukradla gotovino. Občane opozarjamo, naj bodo v podobnih situacijah previdni.

Vlom v stanovanjsko hišo – Velenje

V Velenju smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlična balkonska vrata in ukradel manjši trezor, v katerem so lastniki hranili gotovino in zlatnino.

Vlom v garažo – Šmarje pri Jelšah

Na Brecljevem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je neznani storilec vlomil v garažo ob počitniški hišici in ukradel vrtno kosilnico.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
143 queries in 0,958 seconds.