Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 11. 8. 2021 (huje poškodovan 19-letni mopedist, nesreča traktorista v Šentjurju,…)

11. 08. 2021 13:35

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 284 klicev občanov. 80 klicev je bilo interventnih.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 34 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, tri z lahkimi telesnimi poškodbami in enajst z materialno škodo.

Nekaj po 15. uri so policisti izven naselja Padeški vrh – Zreče obravnavali prometno nesrečo v kateri se je huje telesno poškodoval 19-letni voznik motornega kolesa. Voznik je pred naseljem Padeški vrh izsilil prednost vozniku osebnega vozila in trčil vanj ter padel po vozišču. Voznik motornega kolesa je bil odpeljan je bil v SB Celje.

Včeraj dopoldne so policisti na območju Stranic obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje telesno poškodoval državljan Slovaške, ki je vozil motorno kolo in zaradi prekratke varnostne razdalje trčil pred seboj vozečega voznika osebnega vozila.

Dvema voznikom so policisti zasegli vozila, ker nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Enega kršitelja so policisti pridržali.

Kriminaliteta

V Celju na Gledališkem trgu je neznani storilec poškodoval parkirano vozilo.

V Celju Pod lipami je neznani storilec skozi balkonska vrata vlomil v stanovanje in povzročil materialno škodo.

V Celju na Ribarjevi ulici in Partizanski ulici je neznani storilec poskušal vlomiti v parkirani osebni vozili ter lastnikoma povzročil materialno škodo.

V Velenju na jezeru je neznani storilec poškodoval zapornico na parkirišču.

Nesreča pri delu – Šentjur

Včeraj nekaj pred 17. ur so bili obveščeni o nesreči pri delu v Vodicah pri Kalobju – Šentjur. Policisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da se je pri vožnji s traktorjem z nakladalko po travniku, poškodoval 58-letni moški. Do poškodbe je prišlo pri spravilu trave, kjer se je traktor prevrnil, voznik pa je padel iz kabine in se huje poškodoval. Poškodovani je bil odpeljan v SB Celje. Policisti bodo  o dogodku obvestili pristojno tožilstvo v Celju.

Ilegalne migracije

Policisti PP Laško so v Rimskih Toplicah imeli v postopku državljana Alžirije za katerega so ugotovili, da je ilegalno prišel v R Slovenijo. Tujec je zaprosil za mednarodno zaščito in je bil nastanjen v Azilnim domu v Ljubljani.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,817 seconds.