Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 13. 10. 2021 (zagorlo v hišni kotlovnici, čez rdečo in bočno v drugo vozilo,…)

13. 10. 2021 13:54

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli 250 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

21  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in petnajstih z materialno škodo.

Prvo  prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so nekaj pred osmo uro zjutraj obravnavali  v  Šempetru  v  Savinjski  dolini.  Povzročila  jo  je voznica osebnega  vozila, ki je v križišče zapeljala pri rdeči luči in bočno trčila v  osebno vozilo voznice, ki je v križišče pravilno pripeljala. Obe voznici sta se v trčenju lažje poškodovali.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so okoli 13.30 ure obravnavali v krožišču v Velenju, kjer sta zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčili  dve  osebni  vozili.  V  trčenju  sta  se lažje poškodovala eden od voznikov in njegova sopotnica.

Na  območju Dravograda so imeli sinoči v postopku voznika osebnega vozila, ki  mu je preizkus z alkotestom pokazal eno in pol promila alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

S področja kriminalitete policisti poročajo o požaru.

Nekaj  pred  sedmo  uro  zjutraj  so  bili obveščeni o požaru v Mislinjski Dobravi.   Zagorelo  je  v  kotlovnici  stanovanjske  hiše.  Do  požara  je najverjetneje  prišlo  zaradi okvare tesnila na vratih peči. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,705 seconds.