Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 13. 4. 2022 (prometna nesreča s pobegom,…)

13. 04. 2022 10:51

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 202 klica občanov. 62 klicev je bilo interventnih.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in pobegom ter o sedemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Sinoči, ob 20.40 uri, smo bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila v Brezovi. Taksist, ki je vozil v smeri proti Vojniku, je poskušal preprečiti trčenje z neznanim voznikom, neznanega osebnega vozila, ki je pripeljal nasproti in je zapeljal v levo na del vozišča, kjer se je pripeljal taksist. Vozili sta trčili z ogledali, taksist pa je med umikanjem neznanemu vozniku zapeljal desno v jarek. V prometni nesreči se je lažje poškodoval 29-letni sopotnik v taxiju. Vse, ki so prometno nesrečo videli ali o njej karkoli vedo prosimo, da nas o tem obvestijo na telefonsko številko 113.

V Slovenj Gradcu smo zasegli kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,820 seconds.