Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 13. 5. 2020 (vlomi)

13. 05. 2020 09:35

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 171 občanov. 50 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

V primerjavi s prejšnjimi dnevi je bilo včeraj na našem območju mirno.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o dveh zasegih vozil, obravnavali so še štiri prometne nesreče z materialno škodo.

S področja kriminalitete poročajo o vlomu in poskusu vloma v vozili ter o tatvini kolesa.

Obveščeni so še bili o štirih kršitvah javnega reda in miru, eni na javnih prostoru in treh v zasebnih.

Kriminaliteta

Na Kovačičevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v osebno vozilo. Ukradel je akumulator in avtoradio.

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Šercerjevi ulici v Velenju je neznani storilec ukradel moško kolo znamke Muddyfox, črno rdeče barve, vredno okoli 150 €.

Včeraj so bili obveščeni še o poskusu vloma v osebno vozilo. V nedeljo je v vozilo, parkirano na parkirišču v Logarski dolini, neznanec poskušal vlomiti skozi okno. Lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem okna.

Prometna varnost

V Velenju in v Laškem so policisti zasegli osebni vozili voznikoma, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj.

Javni red in mir

V Dravogradu so zaradi kršitve javnega reda in miru ukrepali zoper občana, ki se je nedostojno vedel do varnostnika v trgovini. V Velenju, v Šentjurju in v Imenem pa zoper občane, ki so javni red in mir kršili v stanovanjskih prostorih.

Ostalo

Včeraj so bili policisti obveščeni o dveh požarih. V Loki pri Žusmu smo obravnavali manjši požar na stanovanjski hiši. Ogenj je poškodoval del fasade in okno. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

V Babni Reki smo obravnavali dimniški požar. Ogenj je poškodoval starejšo stanovanjsko hišo. Tudi v tem primeru je tuja krivda za nastanek požara izključena. V nobenem od omenjenih požarov ni bil nihče poškodovan.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,903 seconds.