Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 14. 7. 2021 (v pričo policista ilegalno prečkal mejo, močno pijan voznik v Celju,…)

14. 07. 2021 14:06

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 288 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih.

6  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 27 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so  obravnavali  dve  prometni  nesreči  z  lažjimi  poškodbami in sedemnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

V  krožišču  v  Mozirju  se je v trčenju z osebnim vozilom lažje poškodoval motorist.  Do  trčenja  je  prišlo  zaradi  izsiljevanja  prednosti voznice osebnega vozila.

Na  območju  Laškega se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ki je zapeljala z vozišča.

Okoli  enih  zjutraj  so  v Celju obravnavali voznika, ki mu je preizkus z alkotestom  pokazal,  da  je imel 1,7 promilov alkohola v krvi. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Na  območju  Rogaške  Slatine  so  vozniku,  ki  ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli vozilo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirinajstkrat.

Kriminaliteta

Ilegalne migracije

Včeraj  pozno  popoldne  je  šmarski  policist na poti iz službe v Mestinju opazil  državljana  Afganistana,  ki  je ilegalno vstopil v Slovenijo in ga zadržal do prihoda patrulje. Postopki z njim še potekajo.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,949 seconds.