Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 15. 9. 2021 (iz sadovnjaka ukradli 200 kg jabolk, kraja hidroizolacije v Medlogu, pijana Korošica…)

15. 09. 2021 15:25

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli  251 klicev občanov. 68 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

23  interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in o dvanajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Policisti  Policijske postaje Ravne na Koroškem so danes okoli enih zjutraj obravnavali  voznico  osebnega  vozila,  ki je imela 1,2 promila alkohola v krvi.  Voznici  so  začasno  odvzeli  vozniško dovoljenje in ji prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali dvakrat.

Na gradbišču ceste med  Šentrupertom  in Vranskim je neznani storilec iz rezervoarjev dveh delovnih strojev ukradel gorivo.

Izpred stanovanjske hiše v Trnovljah je neznani storilec ukradel električno kolo znamke Scott, sive barve.

Tatvino so včeraj  obravnavali  tudi na gradbišču v Medlogu, od koder je neznanec ukradel več hidroizolacije.

Iz sadovnjaka na območju Šoštanja je nekdo ukradel okoli 200 kg jabolk, kar pa  ni  bila   prva tatvina v tem sadovnjaku.   V tem mesecu naj bi neznani storilci  tam ukradli okoli 2 toni jabolk.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 5,843 seconds.