Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 16. 2. 2022 (pijana voznica najprej ostala brez izpita, nato še brez avtomobila,…)

16. 02. 2022 14:45

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 233 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih.

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so v dopoldanskih urah obravnavali v Konjskem. Povzročila jo je 62-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Konjskega proti Lešam in je v desnem nepreglednem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljala z vozišča in trčila v drevo. Povzročiteljici so izdali plačilni nalog.

Včeraj so obravnavali dva voznika osebnih vozil, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Na šentjurskem območju so v popoldanskih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel 1,3 promile alkohola v krvi.

Na celjskem so v večernih urah obravnavali voznico, ki je imela dobro promilo alkohola v krvi. Voznici so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ji prepovedali nadaljnjo vožnjo. Ker so jo v nadaljevanju večera, kljub izrečeni prepovedi vožnje, znova zalotili pri vožnji so ji zasegli še vozilo. Zoper oba voznika sledita obdolžilna predloga.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali osemkrat.

S področja kriminalitete policisti poročajo o tatvini.

V Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so včeraj obravnavali tatvino registrskih tablic. Neznani storilec je obe tablici ukradel z osebnega vozila, parkiranega na Trgu svobode.

M.T./PU Celje

 

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,298 seconds.