Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 17. 2. 2021 (37-letni celjski nasilnež fizično napadel občana, dva trka zaradi izsiljevanja prednosti, zagprelo neregistrirano vozilo…)

17. 02. 2021 12:28

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 370 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Cestni promet

Včeraj  so policisti na  našem  območju  obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema  voznikoma,  ki  nista  izpolnjevala  pogojev  za vožnjo, so zasegli osebni vozili, enemu pa traktor.

Prvo  prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj, nekaj pred 12. uro, obravnavali  v  Zadobrovi,  kjer sta zaradi izsiljevanja prednosti enega od voznikov  trčili  dve  osebni  vozili.  V  trčenju  se je lažje poškodovala sopotnica enega od udeleženih voznikov.

Drugo  prometno nesreči so okoli 13.30 ure obravnavali na Mariborski cesti v  Celju,  kjer  sta  voznika dveh osebnih vozil trčila zaradi izsiljevanja prednosti  enega  od  njiju.  Eden  od  voznikov  se  je  v  trčenju  lažje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta

Včeraj  so  obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši, v Prožinski vasi in na  Teharju.  V  obeh  primerih  so storilci v hiši vlomili skozi pritlični okni.  Obe  hiši  so  preiskali  in  v  obeh primerih ukradli denar, v enem primeru pa še nekaj zlatnine.

Na  Plečnikovi  ulici  v  Rogaški   je  neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko  hišo.  Škodo  je  lastnikom povzročil s poškodovanjem vrat in okna na zadnji strani hiše.

Na Frankolovem je včeraj popoldne zagorelo neregistrirano osebno vozilo. Ogenj je vozilo v celoti uničil. V požaru je bilo poškodovano še vozilo, ki je bilo parkirano v bližini, ograja ob bližnji stavbi, terasna okna bližnje hiše ter nekaj zabojnikov za odpadke. Vzrok požara še ni znan.

V Laškem so obravnavali sum storitve kaznivega dejanj nasilništva. Storilec je okoli 20. ure v večstanovanjski hiši fizično napadel stanovalca in ga lažje poškodoval. Kmalu po dogodku so odvzeli prostost 37-letnemu Celjanu in ga pridržali. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništvo, ga bodo kazensko ovadili.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 1,017 seconds.