Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 17. 6. 2020 (podrobnosti tragične nesreče na gradbišču,…)

17. 06. 2020 11:03

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 249 klicev občanov.  76 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

S  področja  cestnega  prometa policisti PU Celje poročajo  o  eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami  voznice,  štirinajstih  z  materialno  škodo ter o zasegih dveh vozil.

V Slovenskih  Konjicah so zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je  vozil  brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščene ukradene registrske tablice.

V  Ločici  ob  Savinji so vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, zasegli kolo z motorjem.

Na  avtocestnem  izvozu  Dramlje  so  včeraj  obravnavali voznika osebnega vozila,  ki  mu  je  alkotest  pokazal  0,65  miligramov  alkohola  v litru izdihanega zraka. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so včeraj sedemkrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

S  področja  kriminalitete policisti izpostavljajo  vlom,  tatvino,  dve nesreči pri delu, požar, unovčitev ponarejenih bankovcev.

V  Šempetru  v Savinjski dolini so včeraj obravnavali tragično nesrečo pri delu, v kateri se je smrtno ponesrečil 34-letni moški. Do nesreče je prišlo pri  demontaži  varovalne  ograje  mostu,  kjer se je 34-letniku pod nogami odlomil star beton. Delavec je pri tem padel v potok, betonski kos mostu pa nanj. 34-letnik je poškodbam na kraju podlegel.

Nesrečo  pri delu so včeraj obravnavali tudi v Gotovljah, kjer je 52-letni moški med pleskanjem padel z deske, ki si jo je namestil na dve lestvi. Pri padcu se je hudo poškodoval.

O okoliščinah obeh nesreč še zbirajo obvestila.

Včeraj  so  bili  obveščeni  o  vlomu v pisarno podjetja v Zgornjih Lažah. Storilec, ki je v pisarno vlomil skozi okno,  ni ničesar ukradel.

V  Šmartnem  ob  Paki  so  včeraj  dopoldne  obravnavali požar. Zagorel je avtodom.  Ogenj je na vozilu povzročil za okoli 10.000 € škode. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Na  območju  Velenja  so  včeraj  obravnavali  unovčitev  treh ponarejenih bankovcev za 20 €.

V Prekorju je neznani storilec iz odklenjene garaže ukradel motorno žago in dve kotni brusilki.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 1,692 seconds.