Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 18. 5. 2022 (je v Žalcu najdeno kolo vaše, kako ste zadovoljni z delom policije – anketa,…)

18. 05. 2022 11:09

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 222 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih.

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 6 s področja javnega reda in miru.

Na območju Žalca so sinoči obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval kolesar, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel okoli promilo in pol alkohola v krvi.

V gozdu na območju Gorč so včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je poškodoval najmanj 25 smrek, s katerih je olupil lubje. Lastnik ocenjuje, da je z dejanjem oškodovan za okoli 2.000 €.

Najdeno kolo – poziv lastniku

Na Policijski postaji Žalec hranijo najdeno kolo znamke Kilimanjaro, tip Cross Sport, črne barve, z zeleno belimi nalepkami. Kolo je bilo najdeno 12. maja 2022, v Žalcu. Kdor ga pogreša, naj se z dokazili o lastništvu, oglasi na Policijsko postajo Žalec.

Za konec povabilo k sodelovanju v anketi o zadovoljstvu z delom policije.

Policisti vabijo k sodelovanju v letošnji raziskavi slovenske policije o tem, kako državljanke in državljani Slovenije ocenjujejo naše delo, koliko nam zaupajo, kako varno se počutijo. Mnenje državljank in državljanov jim je izjemno pomembno, saj lahko s pomočjo teh informacij izboljšajo svoje delo.

Sodelovanje je možno z izpolnitvijo anonimnega anketnega vprašalnika “Ocene in stališča prebivalcev Slovenije o delu policije 2022”. Anketa bo odprta do 31. maja 2022. Povezava do ankete TUKAJ.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 3,795 seconds.