Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 2. 3. 2022 (tatvina kuverte z denarjem, pijana voznika, poškodovan starejši smučar,…)

02. 03. 2022 11:32

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 221 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, šest s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo.

Včeraj nekaj pred 19. uro so policisti na območju Celja imeli v postopku 39-letnega voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus z alkotestom pokazal 0,71 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so policisti zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo. Zoper voznika bodo napisali obdolžilni predlog.

Na območju Slovenskih Konjic so včeraj nekaj po 19. uri imeli policisti v postopku 65-letnega voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus z alkotestom pokazal 1,04 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so policisti pridržali in bodo zoper njega napisali obdolžilni predlog.

Na področju javnega reda in miru so policisti obravnavali tri kršitve na javnem kraju in eno v zasebnem prostoru.

V Celju na Čopovi ulici sta neznana storilca na hodniku stanovanjskega bloka izvršila tatvino denarja. Oškodovanki sta iz torbice odtujila kuverto z denarjem.

Na smučišču Črna na Koroškem se je včeraj pri padcu poškodoval 77-letni smučar.

Včeraj popoldne so policisti na območju Prevalj – Ravne na Koroškem, obravnavali nesrečo pri delu v kateri se je pri delu s krožno žago lažje telesno poškodovala 44-letna ženska.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,799 seconds.