Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 20. 1. 2021 (motorist spregledal otok, krepko pijana voznica,…)

20. 01. 2021 10:08

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 246 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih.

Cestni promet

Včeraj  so  na  našem  območju  obravnavali  eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami,  eno  z  lažjimi poškodbami in 15 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno   nesrečo   s  hudimi  telesnimi  poškodbami  so  okoli  17.  ure obravnavali izven naselja Velenje, kjer se je poškodoval 47-letni motorist, ki  je vozil iz smeri Arje vasi proti Velenju. Motorist je pri prehitevanju kolone  vozil  spregledal otok sredi vozišča, zapeljal nanj, izgubil oblast nad motornim kolesom in padel. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami  so sinoči obravnavali v bližini Šmartinskega jezera, kjer je voznik osebnega vozila zapeljal z vozišča.

Na  območju  Šentjurja so včeraj ustavili voznico, ki je vozila krepko pod vplivom  alkohola.  V  krvi  je imela kar 1,4 promila alkohola. Voznici so prepovedali  nadaljnjo  vožnjo  in  ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Voznika,  ki  je  vozil pod vplivom alkohola so včeraj obravnavali tudi na avtocesti na območju Celja. Voznik je imel dober promil alkohola v krvi.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,807 seconds.