Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 20. 10. 2021 (s skuterjem v kolesarja, dimniški požar,…)

20. 10. 2021 13:52

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli  265 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

15  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

V  Slovenskih  Konjicah  so  obravnavali  tatvino  osebnega  vozila znamke Renault  Megane, modre barve, letnik 2003, registrskih številk KP TH – 804. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču na Industrijski cesti.

V  Spodnji  Rečici,  na  območju  Policijske  postaje  Mozirje,  so včeraj dopoldne  obravnavali  prometno  nesrečo,  v kateri se je lažje poškodovala 72-letna  peška.  Peška  je  iz trgovine stopila na parkirišče, ne da bi se prepričala,  če  lahko  to stori varno.  Vanjo je med vzvratno vožnjo trčil voznik osebnega vozila.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj popoldne obravnavali na  Ljubljanski  cesti v Celju, kjer je voznik skuterja na kolesarski stezi trčil  v kolesarja, ki je padel. Voznik skuterja je po trčenju odpeljal, ne da bi ustavil. Voznika skuterja so kmalu po nesreči izsledili. Sledi hitri postopek z odločbo.

V  Gotovljah je neznani storilec iz odklenjene vrtne ute ukradel kosilnico, akumulatorski puhalnik listja in visokotlačni čistilec.

V  Gornjem Gradu so nekaj pred 19. uro obravnavali požar. Zaradi pregretja dimnika  je zagorela v stanovanjski hiši. Ogenj je poškodoval del ostrešja. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,837 seconds.