Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 20. 3. 2019 (huda nesreča, požar z barake na hišo)

20. 03. 2019 09:16

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 14 prometnih nesreč, od tega eno s hudimi in eno z lažjimi poškodbami.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj šestkrat posredovali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali do streznitve.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Ljubno ob Savinji

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je včeraj popoldne zgodila pri športnem centru v Ljubnem ob Savinji, kjer je 65-letni voznik osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal s ceste v betonski jašek. Vozilo se je prevrnilo na bok. V prometni nesreči se je hudo poškodovala 60-letna sopotnica v osebnem vozilu, voznik pa lažje.

Zaseg vozila – Prebold

V Preboldu smo zasegli osebno vozilo voznici, ki je vozila kljub ukrepu prepovedi vožnje.

Požar – Celje

Včeraj, nekaj minut čez 16. uro, smo bili obveščeni o požaru. Zagorelo je v delno zidani, delno leseni baraki ob stanovanjski hiši na Jamovi ulici v Celju. Ogenj se je razširil na stanovanjsko hišo in jo delno poškodoval. Pri gašenju se je poškodoval lastnik hiše. Vzrok požara še ni potrjen. Kriminalisti bodo danes nadaljevali z ogledom.

Tatvina – Petrovče

V Petrovčah je neznani storilec iz odklenjenega kombiniranega vozila ukradel denarnico z bančno kartico, dokumenti in gotovino.

Vlom v skladišče – Bukovžlak

V Bukovžlaku je neznani storilec vlomil v zunanje skladiščne prostor podjetja in ukradel plinske jeklenke.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, PU Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,321 seconds.