Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 21. 3. 2018 (zaseg osebnega vozila, vlomi)

21. 03. 2018 09:46

S področja cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah z materialno škodo na vozilih.

Žalski policisti so včeraj v Petrovčah zasegli osebno vozilo 68-letnemu vozniku, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Na območju Policijske postaje Dravograd so policisti včeraj popoldne ustavili voznico, ki je kazala očitne znake vožnje pod vplivom alkohola. Alkotest ji je pokazal, da je imela 0,73 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

Od dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo dva vloma v stanovanjski hiši na območju Policijske postaje Žalec in enega na območju Policijske postaje Celje

Vlomi v stanovanjske hiše – Mala Pirešica, Zaloška Gorica in Babno

V Mali Pirešici je storilec v hišo vlomil skozi okno, ukradel ni ničesar. V Zaloški Gorici je v hišo vlomil skozi balkonska vrtata. Tudi v tem primeru ni ničesar ukradel.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Babnem. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi terasna vrata, prostore preiskal in ukradel nekaj kosov zlatnine.

Požar – Mežica

Danes, okoli pol treh zjutraj, smo bili obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v prostoru podjetja v Mežici. Zagorelo je zaradi napake na električni napeljavi. Po prvih podatkih materialno škodo ocenjujejo na približno 10.000 €.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

zarja-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,815 seconds.