Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 21. 4. 2021 (občan mislil, da je v kuverti nevarna snov, bilo pa je darilo nagradne igre,…)

21. 04. 2021 12:32

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah   prejeli  241  klicev  občanov.  63 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

20  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Na  Policijsko  postajo Slovenj Gradec je včeraj občan prinesel kuverto, ki jo je v ponedeljek prejel po pošti in to iz Uzbekistana. Ker se je
prestrašil,  da  bi  lahko  bila  v  kuverti nevarna  praškasta snov, jo je prinesel na policijsko postajo, kjer so izvedli vse predpisane postopke povezane z ravnanji z nevarnimi snovmi. Ugotovljeno je bilo, da snov v kuverti  ni  bila  nevarna.  Občan  je pred časom sodeloval v nagradni igri preko spletne strani in je v kuverti prejel darilo.

Kriminaliteta

V  Zbelovem  so  obravnavali  vlom v prostore ribiškega doma.  Storilec je vlomil  skozi  pritlično  okno  in pregledal prostore. Po prvih podatkih ni ničesar  ukradel.  Lastnikom  je  škodo  povzročil  s poškodovanjem okna in polken.

Danes  ponoči  je  neznani  storilec  vlomil  v  gradbeni zabojnik v Celju. Storilec je najverjetneje ukradel več kosov orodja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
142 queries in 1,741 seconds.