Poročilo Policijske uprave Celje: sreda 22. 6. 2022 (čelno v kombi, pohodnici zašli ob vračanju z Boča, Romuna kradla gorivo, kraja novega kolesa,…)

22. 06. 2022 10:15

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 286 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

V Slovenj Gradcu so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil v času izrečenega ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

V nadaljevanju poročajo o dogajanju s področja kriminalitete.

Na Prevaljah so obravnavali poškodovanje cevi plinovoda. Do poškodovanja je prišlo pri opravljanju gradbenih del, ko je upravljalec delovnega stroja z žlico poškodoval cev plinovoda in je prišlo do uhajanja plina. Zaradi poškodovanja plinovoda je prišlo do izpada proizvodnje v več podjetjih v Mežiški dolini. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja poškodovanje ali uničenje javnih naprav.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o vlomu v Lovski dom v Mlačah. Storilec je ukradel menjalni denar. Dodatno škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat in treh oken.

V Tratni pri Grobelnem so obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Dva moška sta v hišo poskušala vlomiti skozi vrata terase na zadnji strani hiše. Ko je lastnica slišala ropot in prišla v prostor, kamor sta vlamljala, sta pobegnila.

V Gorici pri Slivnici obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je v nenaseljeni stanovanjski hiši poškodoval vhodna vrata, dvoje notranjih vrat in dve okenski stekli.

Iz kolesarnice podjetja v Velenju je neznani storilec ukradel električni skiro znamke Velociptor Trevi Plus.

Okoli 16.30 ure so v Cerovcu pri Šmarju pri Jelšah obravnavali požar. Zagorel je gospodarski objekt velik približno 20 x 12 metrov. Ogenj je objekt v celoti uničil. Zgorelo je več krme, ogenj je uničil tudi traktor in več traktorskih priključkov. Na srečo so uspeli iz hleva rešiti vso živino. Z ogledom kraja požara bodo policisti nadaljevali danes.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 3,554 seconds.