Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 22. 9. 2021 (močno pijana voznica v Šentjurju, izropali vozilo za prevoz plovil,…)

22. 09. 2021 12:00

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli  341 klicev občanov. 87 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

22  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 2 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

V  Žalcu  so  včeraj  obravnavali  prometno  nesrečo  v kateri so se lažje poškodovale  tri  osebe  in  sicer  povzročitelj  prometne nesreče, njegova sopotnica  in  voznik drugega udeleženega vozila. Do nesreče je prišlo, ker je povzročitelj v križišče zapeljal pri rdeči luči.

Prometno   nesrečo   z  lažjimi  poškodbami  so  včeraj,  okoli  poldneva, obravnavali  tudi  v  Libojah.  V  prometni  nesreči sta bili udeleženi dve vozili.  Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti  Libojam  in je  v križišču izsili prednost voznici, ki je pripeljala po  prednostni cesti iz smeri Petrovč proti Kasazam. V prometni nesreči  se je  vozilo  voznice  obrnilo  na  streho,  voznica  se  je  v trčenju lažje poškodovala.

Na  Čopovi  ulici  v  Celju sta v popoldanskih urah trčila voznica osebnega vozila  in mopedist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica osebnega vozila  izsilila  prednost  mopedistu.  Mladoletni mopedist se je v trčenju lažje poškodoval.

Na  območju Šentjurja so sinoči obravnavali voznico osebnega vozila, ki je imela dobri dve promili alkohola v krvi. Sledi obdolžilni predlog.

V  Bukovžlaku  je  neznanec  z  vozila  za prevoz plovil, parkiranega na dvorišču  podjetja,  ukradel  zadnjo  letev  z  registrsko tablico, vitel z nosilcem, luči in nekaj drugih stvari. Škodo ocenjujejo na dobrih 1.700 €.

S tovornega vozila, parkiranega na gradbišču v Velenju, je neznani storilec ukradel udarno kladivo vredno okoli 1.600 €.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat je lastniku povzročil za okoli 200 € škode.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,701 seconds.