Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 23. 3. 2022 (huje poškodovan motorist, delavec padel s petih metrov na betonska tla,…)

23. 03. 2022 09:39

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 222 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 14 s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, eni z lažjimi in devetnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so danes, nekaj pred sedmo uro zjutraj, obravnavali na Proseniškem. 49-letni voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri Šentjurja, je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo voznice, ki je ustavila pred prehodom za pešce, v bližini osnovne šole. V trčenju se je motorist hudo poškodoval. Zaradi povzročitve prometne nesreče so mu izdali plačilni nalog.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali dvakrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo nesrečo pri delu, ki se je včeraj dopoldne zgodila v Slovenskih Konjicah. Nesreča se je zgodila v regalnem skladišču podjetja, kjer je 41-letni delavec, pri prenašanju kovinske embalaže padel dobrih pet metrov globoko na betonska tla in se hudo poškodoval. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja Ogrožanje varnosti pri delu, po čl. 201/II, Kazenskega zakonika-1.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 11,896 seconds.