Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 24. 6. 2020 (vlomil in ukradel 1500 € gotovine, dva močno pijana voznika,…)

24. 06. 2020 12:16

Na  Operativno komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli  283  klicev občanov.  78 klicev je bilo interventnih.  Obravnavali so 12 zadev s področja krimnalitete, 34 s področja prometne varnosti od tega 14  prometnih  nesreč,  8  kršitev  javnega  reda  in  miru,  ostali interventni dogodki pa so bili iz ostalih področij dela policije.

V Laškem so obravnavali tatvino orodja  iz odklenjenega kombiniranega vozila.   V  Celju  in Šmarju pri Jelšah so policisti obravnavali tatvine v trgovinah.

V Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, kar mu ni uspelo, je pa na objektu povzročil  za 300 EUR škode.

V Šmartnem ob Paki je bilo vlomljeno v enega izmed poslovnih prostorov, iz katerega je bilo odtujeno okoli 1500 EUR gotovine.

Na  območju  Rogaške  Slatine so včeraj zjutraj obravnavali tri državljane Alžirije,  ki  so  ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi trije so zaprosili za azil.

V  Šmarju pri Jelšah, Žalcu  in Mozirju so zasegli osebna vozila voznikom, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

V  Slovenskih Konjicah so obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod  vplivom  alkohola. Alkotest pa je pokazal, da je imel v krvi več kot 3 promila  alkohola,  vozil pa je tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Voznika so pridržali do streznitve, zasegli pa so mu tudi vozilo.  Tudi v Ravnah na Koroškem so policisti obravnavali voznico osebnega avtomobila, ki je  vozila  pod  vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je  imela v krvi 1.7 promila alkohola.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,083 seconds.