Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 26. 1. 2022 (prometna nesreča s hudimi poškodbami, lažje poškodovan smučar,…)

26. 01. 2022 12:23

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 221 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih.

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 35 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, tremi z lažjimi in o sedemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so v dopoldanskih urah obravnavali v Slovenskih Konjicah, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel kolesar.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

S področja kriminalitete policisti izpostavljajo vlome.

Vlome v stanovanjske hiše so obravnavali v Nazarjah, v Mlačah in v Draži vasi.

Iz stanovanjske hiše v Nazarjah je storilec ukradel vrtno kosilnico, visokotlačni čistilec in krožno žago, iz stanovanjske hiše v Mlačah je ukradel več zlatnine. Lastniki hiše v Draži vasi pa ničesar ne pogrešajo.

V Slovenj Gradcu so obravnavali vlom v dva gradbena zabojnika. Iz enega je storilec ukradel več električnih vodnikov iz enega pa ničesar.

Na smučišču Posega, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, se je včeraj pri padcu lažje poškodoval mladoletni smučar. Tuja krivda je izključena.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,102 seconds.