Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 27. 1. 2021 (v treh nesrečah pri delu tri poškodovane roke, na prehodu trčil v kolesarja, pijan in v drugi občini povzročil nesrečo,…)

27. 01. 2021 13:30

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 219 klicev občanov.  60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Cestni promet

Včeraj  so  obravnavali  eno  prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami in trinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami  so okoli 14. ure obravnavali na Mariborski  cesti  v  Celju,  kjer  je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce  in kolesarje spregledal kolesarja in trčil vanj. Kolesar je padel in se lažje poškodoval. Voznik je  kolesarju na kraju nudil pomoč, odpeljal ga je tudi v Splošno bolnišnico Celje, kjer so ga oskrbeli.

V  Vitanju  so  včeraj  obravnavali  prometno  nesrečo, ki jo je povzročil 21-letni  voznik,  ki  je  vozil pod vplivom alkohola.  V krvi je imel 0,84 promilov  alkohola.  21-letnik  je  zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal  z  vozišča pri čemer se je vozilo prevrnilo in obstalo ob potoku. Voznik  se  v  trčenju  ni  poškodoval.  Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog,  zaradi  nedovoljenega  prehajanja občin so mu izdali še plačilni nalog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

Včeraj so obravnavali tri nesreče pri delu.

V Dravogradu se je pri delu na strehi podjetja poškodoval 31-letni delavec, ki mu je na strehi spodrsnilo in je padel, pri čemer si je  huje poškodoval roko.

V  podjetju  v Štorah si je pri transportu kovinskega obdelovanca iz komore barvanja na delovni pult 29-letni delavec lažje poškodoval roko.

V  Celju  si  je pri odstranjevanju stekla na objektu lažje poškodoval roko 41-letni delavec.

V vseh treh primerih je tuja krivda izključena.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,950 seconds.