Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 27. 11. 2019 (ilegalni prehod meje, vsiljivo beračenje)

27. 11. 2019 11:04

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 67 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in osmih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

Ilegalni prehod državne meje

Na območju Nimnega so včeraj dopoldne izsledili tri ilegalne prebežnike, državljane Iraka. Po opravljenih postopki smo jih predali hrvaškim varnostnim organom.

Tatvini v trgovinah – Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu so včeraj obravnavali tatvini v dveh trgovinah. Obeh tatvin sta osumljena moški in ženska. Moški je star okoli 35 let, pobrit, z vidno plešo na glavi, oblečen v svetlejše jeans hlače, jakno črne barve, obut v črne športne copate z belim robom, nosil je oranžno črna očala ter neznana ženska, stara okoli 30 let, temnejših daljših las, oblečena v črno jakno in črne hlače s karirasto kapo na glavi, obuta v bele športne copate. Iz ene trgovine sta ukradla britvice vredne okoli 900 € iz druge različna oblačila vredna okoli 170 €.

Nesreča pri delu – Dravograd

Na območju Dravograda se je pri podiranju večjega drevesa v domačem gozdu poškodoval 60-letni domačin. Deblo, ki ga je prerezal mu je padlo na nogo in ga huje poškodovalo.

Požar – Celje

Na Polulah je sinoči nekaj pred 19. uro, zaradi kratkega stika na električni napeljavi, zagorel delovni stroj. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

Vsiljivo beračenje – Slovenske Konjice

V Slovenskih Konjicah so zaradi vsiljivega beračenja oglobili dva romunska državljana.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,922 seconds.