Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 27. 2. 2019 (tragična delovna nesreča, drzni tatvini na avtocesti,…)

27. 02. 2019 12:29

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 77 interventnih dogodkov.

V današnjem policijskem poročilu najprej o tragični delovni nesreči.

Nesreča pri delu – Velenje

Včeraj okoli 13. ure, so bili obveščeni, da se je pri spravilu lesa v domačem gozdu na velenjskem  območju, smrtno ponesrečil 60-letni moški. 60-letnik je z verigami in jeklenico zapel manjše suho drevo, ki ga je želel izvleči iz gozda s pomočjo vitle. Pri tem ga je kardan najverjetneje zagrabil za oblačila. Zaradi močnega stiska je na kraju nesreče umrl.

V nadaljevanju o preostalem dogajanju.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Radlje ob Dravi

Na Partizanski ulici v Radljah ob Dravi so včeraj obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel moško gorsko kolo.

Tatvina – Štore

V Štorah je včeraj ponoči neznani storilec s strojnega čistilca ukradel reduktor.

Drzni tatvini – Tepanje

Danes ponoči so bili obveščeni o dveh drznih tatvinah.

Na avtocestnem počivališču Tepanje sta neznana storilca iz vozila zvabila italijanskega  državljana.  Medtem, ko ga je eden zamotil, mu je drugi iz vozila ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

V drugem primeru sta neznanca na avtocestnem počivališču Tepanje romunskemu vozniku in  sopotnici, ki sta se ustavila, poškodovala pnevmatiko in se nato odpeljala za njima. Ko je voznik opazil da ima poškodovano pnevmatiko je ustavil v odstavni niši za predorom Pletovarje. Za njim sta z osebnim vozilom ustavila moška, ki sta mu pred tem na počivališču poškodovala pnevmatiko. Le ta sta izkoristila nepazljivost voznika in sopotnice iz vozila ukradla torbico.

Poleg omenjenega so včeraj v Celju zasegli osebno vozilo voznici, ki ji je potekla  veljavnost vozniškega dovoljenja, danes ponoči pa v Medlogu osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Zaradi kršitve  javnega  reda in miru v gostinskem lokalu na območju Celja so   včeraj  pridržali  58-letnega  kršitelja,  v  Velenju  pa  54-letnega kršitelja, ki je javni red in mir kršil v zasebnem prostoru.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,950 seconds.