Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 28. 11. 2018


Včeraj smo na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 271 klicev občanov. V 79 primerih je šlo za interventne dogodke.

V današnjem policijskem poročilu izpostavljamo prometno nesrečo s hudimi poškodbami, tatvino osebnega vozila, dve tatvini na avtocestnih počivališčih ter dva zasega vozil.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Jakob pri Šentjurju

V Jakobu pri Šentjurju smo včeraj, okoli 19.30 ure, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala 33-letna voznica osebnega vozila. Voznica, ki je bila v prometni nesreči udeležena sama, je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala v obcestni jarek in se hudo poškodovala.

Poleg omenjene prometne nesreče smo včeraj na našem območju obravnavali še dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami udeleženih in šestnajst prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema voznikoma smo zasegli vozili.

Zasega vozil – Celje, Lesično

V Celju smo včeraj zasegli osebno vozilo 43-letnemu vozniku, ki je vozil kljub ukrepu prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

V Lesičnem smo osebno vozilo zasegli 19-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Tatvina osebnega vozila – Dolenja vas

Danes zjutraj smo bili obveščeni o tatvini osebnega v Dolenji vasi, na območju Policijske postaje Žalec. Gre za novo vozilo Renault Megane, bele barve, registrskih številk CE ED 663.

Tatvini na avtocestnih počivališčih – Tepanje, Lopata

Včeraj zjutraj nas je slovaški voznik tovornega vozila obvestil, da so mu med počitkom na avtocestnem počivališču Tepanje, z vozila ukradli zadnje luči.

Danes zjutraj nas je poljski voznik tovornega vozila obvestil, da so mu med počitkom na avtocestnem počivališču Lopata, iz rezervoarja tovornega vozila, ukradli večjo količino goriva.

S področja javnega reda in miru tokrat poročamo o sedmih kršitvah, zaradi katerih smo štirikrat ukrepali v zasebnih in trikrat v javnih prostorih. Dva kršitelja smo pridržali.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

cubismo-klik