Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 29. 5. 2019 (nesreča pri delu, tatvina telefonov v OŠ,…)


Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 74 interventnih dogodkov. 37 s področja prometne varnosti, 15 s področja kriminalitete, 13 s področja javnega reda in miru ter nekaj z ostalih področij.

V današnjem policijskem poročilu poročamo o vlomu v gostinski lokal v Ravnah na Koroškem, nesreči pri delu v Stranicah ter dveh tatvinah v Velenju.

Vlom v gostinski lokal – Ravne na Koroškem

V Ravnah na Koroškem je včeraj ponoči neznani storilec skozi drsna vrata vlomil v gostinski lokal. Ukradel je menjalni denar, dnevni izkupiček, več cigaret in več žganja.

Nesreča pri delu – Stranice

V podjetju v Stranicah so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 32-letnemu zaposlenemu se je pri delu s kovaškim kladivom zagozdil del, ki ga je obdeloval. Zagozdeni del je 32-letnik poskušal sprostiti s ploščatim jeklom, pri tem pa je nehote z nogo pritisnil tipko za delovni hod in je stroj udaril v jeklo, ki ga je držal v roki. Jeklo mu je huje poškodovalo roko.

Tatvina mobilnih telefonov – Velenje

Včeraj, nekaj pred 15. uro, so bili obveščeni, da je neznani storilec iz garderobe telovadnice osnovne šole v Velenju ukradel pet mobilnih telefonov.

Tatvina kolesa – Velenje

Na Kosovelovi ulici v Velenju so včeraj obravnavali tatvino kolesa znamke Nakamura, oranžne barve. Neznani storilec ga je ukradel iz kleti stanovanjskega bloka.