Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 29. 9. 2021 (kraja za 1390 € oblačil, vlom v bankomat,…)

29. 09. 2021 12:55

Na  telefonsko  številko 113 oziroma OKC PU Celje je bilo v zadnjih 24 urah sprejetih  315  klicev,  od  tega  je  bilo  73  interventnih  dogodkov. 12 interventnih  dogodkov  je  bilo  iz  področja kriminalitete, 34 s področja prometne  varnosti,  13 s področja javnega reda in miru, ostali interventni dogodki pa so bili iz ostalih področij dela policije.

Prometna varnost

Obravnavali  so dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 17 z materialno škodo.

V  Slovenskih Konjicah, Šmarju pri Jelšah in Mozirju so policisti voznikom, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

Javni red in mir

Javni  red  in  mir  je  bil  kršen   petkrat  na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

V  eni izmed trgovin v Celju je neznani storilec odtujil za 1.390 € oblačil. Policisti  so  opravili ogled kraja tatvine in pregled varnostnih kamer ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V  Slovenskih  Konjicah  so  policisti  včeraj dopoldne obravnavali tatvino kolesa  z  motorjem.  Kolo  z motorjem je bilo v popoldanskem času s strani lastnice  najdeno,  vendar poškodovano. Na vozilu je nastala škoda za okoli 200 €.

Poskus  vloma  v  osebni  avto so obravnavali policisti PP Rogaška Slatina. Storilec je na vozilu povzročil za 1.000 € škode.

Vlomljeno  je bilo v vozilo v Radečah. Neznani storilec je razbil steklo na vratih in iz notranjosti vozila odtujil torbico, v kateri je bila denarnica z osebnimi dokumenti ter 15€ gotovine.

V Celju  je bilo preko noči vlomljeno v enega izmed bankomatov. Ogled še poteka, nastala škoda še ni znana.

B.P./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,958 seconds.