Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 3. 10. 2018 (delovni nesreči, rop sredi Celja)

03. 10. 2018 09:39

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 12 prometnih nesreč. Tri z lažjimi poškodbami udeleženih in devet z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v javnih in trikrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju o dogajanju s področja kriminalitete.

Vlom v stanovanjsko hišo – Slovenske Konjice

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali v Zgornjih Lažah na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je ukradel novo zofo, jedilniške in vrtne stole ter televizor.

Vlom v počitniško hišico – Slovenske Konjice

V Starih Slemenah, prav tako na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo kovinski zaboj z orodjem, udarno kladivo, akumulatorski vrtalnik in leseno klop.

Nesreči pri delu – Slovenske Konjice in Šoštanj

V Hudinji, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju dreves se je huje poškodoval 39-letni moški. Na nogo muje padlo drevo, ki ga je podiral.

Nesrečo pri delu smo včeraj obravnavali tudi v Šoštanju. Pri odstranjevanju stropa v glasbeni šoli se je huje poškodoval 35-letni delavec, na katerega je padel del stropa.

Rop – Celje

Včeraj smo bili obveščeni o ropu v trgovini na Cankarjevi ulici v Celju. Nekaj pred 19. uro je neznani moški, visok okoli 170 cm, suh, oblečen v temna oblačila s kapuco na glavi in šalom čez obraz, vstopil v trgovino in od prodajalke zahteval denar. Ko mu je zagrozila z alarmom je ukradel nekaj artiklov in pobegnil iz trgovine.

Vlom v stanovanjsko hišo – Velenje

V večernih urah smo bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Arnačah, na območju Policijske postaje Velenje. Storilec je prostore preiskal, po prvih podatkih naj ne bi ničesar ukradel.

Tatvina – Velenje

Na Kidričevi cesti v Velenju je neznani storilec s treh koles, parkiranih pod stopniščem stanovanjskega bloka ukradel sedeže.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

polovicka_celje_klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,900 seconds.