Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 3. 6. 2020 (lastnika zalotila vlomilca)

03. 06. 2020 12:06

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 230 občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Na Polzeli so policisti zasegli neregistrirano kolo z motorjem vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Vojniku so policisti  nekaj čez 23. uro zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki ni imel vozniškega dovoljenja. Na vozilu so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Voznik je vozil pod
vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi dobro promilo in pol alkohola.

Kriminaliteta

Na ulici Tončke Čečeve je neznani storilec v popoldanskih urah vlomil v stanovanjsko hišo. Ukrasti ni uspel ničesar, saj ga je presenetil lastnik, ki se je vrnil domov. Storilec je star med 25 in 30 let, vitek, visok okoli 180 cm, kratko postriženih las. Nosil je svetlo oranžen nahrbtnik. S kraja se je odpeljal s kolesom.

V Paški vasi je lastnik stanovanjske hiše v gospodarskem poslopju zalotil mladoletnega storilca, ki je poskušal ukrasti kolo z motorjem znamke Tomos APN.

Javni red in mir

Okoli treh zjutraj so policisti v Čečovju pridržali moškega, ki je pijan kršil javni red in mir. Kršitelju smo izdali plačilni nalog.

 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,691 seconds.