Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 30. 1. 2019 (podrobnosti o nesreči pri Laškem)

30. 01. 2019 12:23

Že včeraj smo poročali o smrtni prometni nesreči, ki se je zgodila ob 6.25, izven naselja Debro. 40-letni voznik, doma z območja Hrastnika, je izven naselja Debro, v preglednem desnem ovinku, zapeljal na nasprotni vozni pas in sunkovito čelno trčil v tovorno vozilo, s katerim je v tistem trenutku nasproti pripeljal 57-letni voznik.

V trčenju se je osebno vozilo zagozdilo pod tovorno vozilo, le to pa je zdrselo na nasprotni vozni pas in trčilo v osebno vozilo 55-letnega voznika, ki je pripeljal iz celjske smeri. 40-letni voznik osebnega vozila je poškodbam na kraju podlegel, ostali udeleženci se v prometni nesreči niso poškodovali.

Poleg omenjene smo včeraj na našem območju obravnavali še dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 17 z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in petkrat v zasebnih prostorih.

Od preostalega dogajanja izpostavljamo vlom v skladišče, vlom v osebno vozilo in drzno tatvino.

Vlom v skladišče podjetja – Laško

V Laškem je neznani storilec vlomil v zunanje skladišče podjetja in ukradel več metrov električnega vodnika.

Vlom v osebno vozilo – Šmarje pri Jelšah

V Šmarju pri Jelšah smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel letno vinjeto, sončna očala in gotovino iz denarnice.

Tatvina – Tepanje

Ponoči smo na avtocestnem počivališču Tepanje obravnavali drzno tatvino. Bolgarskima državljanoma, ki sta počivala v vozilu, je neznanec z voznikovega sedeža ukradel moško torbico z dokumenti in gotovino.

Zasega vozil

V Zgornji Kostrivnici smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, neregistrirano vozilo, s tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu. V Celju pa vozniku, ki mu je bilo pred kratkim odvzeto vozniško dovoljenje.

 

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,809 seconds.