Poročilo Policijske uprave Celje: sreda 31. 8. 2022 (zaradi počene pnevmatike se je prevrnil tovornjak, zapeljala v jarek, zagorelo v celjskem podjetju,…)

31. 08. 2022 10:02

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 262 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in štirje s področja javnega reda in miru.

Včeraj, nekaj pred 11. uro, so na obvoznici v Rogaški Slatini obravnavali prometno nesrečo. Do prometne nesreče je prišlo, ker je na tovornem vozilu s pripetim priklopnikom spustila prednja pnevmatika, zaradi česar je začelo vozilo zanašati, nakar se je prevrnilo. Voznik se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Zaradi prelaganja tovora in odstranjevanja vozila je bila cesta več ur zaprta za ves promet.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so včeraj okoli 12.30 ure obravnavali tudi na izvozu iz avtoceste v Slovenskih Konjicah. Zaradi nepravilnega premika jo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je zapeljala z vozišča v jarek, pri čemer se je vozilo prevrnilo na streho. V prometni nesreči se je sopotnica v osebnem vozilu hudo poškodovala, voznica in sopotnik pa lažje.

Nekaj pred 19. uro so bili obveščeni o požaru. Na strehi celjskega podjetja so zagoreli paneli sončne elektrarne. Po prvih podatkih je ogenj uničil šest panelov, še štiri pa poškodoval. Z ogledom kraja požara nadaljujejo danes. O tem smo poročali tukaj.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,948 seconds.