Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 4. 12. 2019 (vlomi, tatvine, ilegalni prehod meje,…)

04. 12. 2019 11:11

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 68 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročamo o štirinajstih prometnih nesrečah, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajstih z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

Vlom v stanovanjsko hišo – Podvin

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Podvinu pri Žalcu. V hišo je bilo najverjetneje vlomljeno v preteklih dneh. Storilec je ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Poškodovanje tuje stvari – Velenje

Na parkirišču trgovine v Velenju je neznani storilec na tovornem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju, na Vojkovi cesti, so obravnavali tatvino otroškega kolesa, znamke X-fact, bele barve. Storilec je kolo ukradel iz kleti stanovanjskega bloka.

Tatvina denarnice – Celje

V Celju so obravnavali tatvino denarnice, ki jo je neznani storilec ukradel iz torbice, ki jo je lastnica odložila v gostinskem lokalu.

Vlom v osebno vozilo – Mozirje

V večernih urah so bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo na Šolski ulici v Mozirju. Storilec je v vozilo vlomil skozi voznikova vrata. Iz denarnice, ki jo je našel v predalu vozila, je ukradel gotovino.

Ilegalni prehodi državne meje

V Vonarju so včeraj zjutraj izsledili ilegalnega prebežnika, državljana Iraka, ki so ga po opravljenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom.

V poznih popoldanskih urah so v bližini Vidine izsledili tri ilegalne prebežnike, državljane Afganistana, ki jih bodo po opravljenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,165 seconds.