Poročilo Policijske uprave Celje: sreda 5. 10. 2022 (64-letnik padel s strehe, huje se je poškodoval pri košnji…)

05. 10. 2022 12:30

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 243 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost:

S področja cestnega prometa PU Celje poroča o eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in desetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, so zasegli vozilo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali na Ponikvi, kjer se je poškodoval voznik štirikolesnika, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, zapeljal s ceste.

Danes, nekaj čez polnoč, so v Arji vasi obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel 0,90 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir:

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat.

Kriminaliteta:

Na območju Policijske postaje Velenje so včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, v nadaljevanju ga bodo policisti kazensko ovadili

Včeraj so obravnavali dve nesreči pri delu. Eno na območju Policijske postaje Laško in drugo na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi.

Na območju Laškega se je pri prekrivanju strehe hudo poškodoval 64-letni občan, ki je padel s strehe, z višine približno treh metrov. Poškodovanega so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor.

Na območju Radelj ob Dravi si je občan pri košnji huje poškodoval nogo.

V Šmarju pri Jelšah je neznani storilec z dvorišča podjetja ukradel 130 euro palet.

V Velenju so obravnavali tatvino e-skiroja. Neznani storilec ga je ukradel izpred podjetja.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,867 seconds.