Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 5. 12. 2018 (vlomi in tatvina za kozarec vode)

05. 12. 2018 16:57

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 63 interventnih dogodkov, od tega 21 s področja kriminalitete, 24 s področja cestnega prometa in 18 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami, 13 z materialno škodo, ter 10 drugih prometnih dogodkov.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali petkrat, od tega trikrat v javnih prostorih, enega od kršiteljev smo pridržali.

Od preostalega dogajanja izpostavljamo vlom v gradbeni zabojnik, poskus vloma v gostinski lokal, tatvino in poskus vloma

Vlom v gradbeni zabojnik – Škofja vas

V Škofji vasi smo obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel več strojev in orodja.

Poskus vloma v gostinski lokal – Žička kartuzija

V Žički kartuziji je neznani storilec poskušal vlomiti v gostinski lokal. V lokal mu ni uspelo vstopiti, škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

Tatvina – Šmartno ob Paki

Na območju Šmartnega ob Paki smo obravnavali tatvino. Ženski, kratkih temnejših las, temnopolti, sta pozvonili pri oškodovancu in ga prosili za kozarec vode. Medtem, ko ga je ena zamotila, se je druga zmuznila v hišo in ukradla denarnico z gotovino.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Frankolovo

Na območju Frankolovega je včeraj neznanec pokušal vlomiti v stanovanjsko hišo, vendar ga je pregnal alarm.

 
Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,221 seconds.