Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 5. 6. 2019 (zbil otroka in odpeljal v neznano, trka na AC)

05. 06. 2019 08:43

Današnje policijsko poročilo je povsem v znamenju dogajanja s področja cestnega prometa.

V Celju, Žalcu in Mozirju so včeraj obravnavali prometne nesreče z hudimi telesnimi poškodbami udeleženih.

Včeraj ob 7.58 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Partizanski cesti v Celju. Neznani voznik osebnega avtomobila po vsej verjetnosti znamke BMW črne barve oziroma temne barve je vozil iz smeri Laškega ter zavijal levo na Partizansko cesto in na prehodu za pešce trčil v 12-letnega otroka ter ga lažje telesno poškodoval. Neznani voznik je brez da bi ustavil in nudil pomoč poškodovanemu v prometni nesreči odpeljal v smeri Čopove ulice. Voznika pozivajo, da se javi, prav ko pozivajo vse morebitne očividce, da se zglasijo na PP Celje ali pokličejo na telefonsko številko za nujne klice – 113.

Ob 8.43 uri so bili obveščeni o prvi prometni nesreči na A1 v smeri Ljubljane pri izvozu za Šentrupert. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti 74-letnega voznika osebnega avtomobila. Prišlo je do naletnega trčenja treh osebnih avtomobilov. V prometni nesreči se je povzročitelj hudo telesno poškodoval, 5 ostalih udeležencev pa je zadobilo lažje telesne poškodbe.

Ob 9.38 uri so bili obveščeni o drugi prometi nesreči na A1, prav tako smer Ljubljana, v bližini uvoza za Žalec. Tudi v tem primeru je šlo za naletno trčenje. 59-letni voznik kombiniranega vozila je brez zaviranja trčil v zadnji del tovornega vozila, ki se je počasi premikal v koloni. Omenjeni se je pri trčenju hudo telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico Celje.

Prometno nesrečo, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami so obravnavali tudi mozirski policisti. 77-letni voznik osebnega avtomobila je vozil osebni avto po lokalni cesti v Lenartu pri Gornjem gradu ter zapeljal na levo in trčil v transformatorsko postajo ob vozišču. Zadobil je hude telesne poškodbe.

Poleg omenjenih so včeraj na našem območju obravnavali še 2 prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 5 prometnih z materialno škodo.

S področja javnega reda in miru poročajo o 10 kršitvah. Na področju kriminalitete izstopajočih dogodkov niso beležili.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

koncert-nana-milcinski-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,100 seconds.