Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 5. 8. 2020 (vrsta vlomov, požar v Štorah,…)

05. 08. 2020 10:40

Na telefonsko številko 113 na OKC PU Celje je bilo v zadnjih 24 urah sprejetih 255 klicev, v 65 primerih je šlo za interventne dogodke.

Kriminaliteta

V Prevaljah je bilo iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka odtujeno kolo znamke Genesis, bele barve.

V Šentjurju so policisti in kriminalisti opravili ogled treh vlomov. Vlomljeno je bilo v nedograjeno stanovanjsko hišo na Planini pri Sevnici, kjer je storilec odtujil vez piva. Ogled drugega vloma v stanovanjsko hišo so policisti opravili v Večjem brdu. Storilci so pregledali prostore stanovanjske hiše ter odtujili manjšo količino denarja ter zlatnino.

Vlomljeno je bilo tudi v počitniško hišo v Dramljah. Odtujenega ni bilo nič, je pa nastala škoda na objektu zaradi vlamljanja.

V Draži vasi na območju policijske postaje Slovenske Konjice so policisti opravili ogled kraja vloma v poslovni prostor. Iz blagajne je bilo odtujeno za 100 eur menjalnega denarja.

Ob 15.36 uri so bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Štorah. Policisti so pri ogledu ugotovili, da je do požara prišlo v kuhinji zaradi pregretega olja na štedilniku ki je zagorelo, zagorela pa je tudi napa ter kuhinjski elementi. Po prvih podatkih je nastala materialna škoda za okoli 2000 eur.

Prometna varnost

Obravnavali so 3 prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami ter 5 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Policisti so zaradi kršenja javnega reda in miru intervenirali petkrat. Dvakrat na javnem kraju ter trikrat v zasebnih prostorih. V Celju so
policisti enega kršitelja pridržali.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,714 seconds.