Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 6. 6. 2018 ( več nesreč na avtocesti)

06. 06. 2018 12:04

V današnjem policijskem poročilu najprej o zastojih do katerih to jutro in dopoldne prihaja na avtocesti na območju naše policijske uprave.

Danes, nekaj čez četrto uro zjutraj, je na avtocesti med Arjo vasjo in Šempetrom, v smeri proti Ljubljani, prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Po prvih podatkih je voznik osebnega vozila, na desnem prometnem pasu trčil v osebno vozilo z lahkim priklopnikom, ki je vozilo pred njim. Vozilo povzročitelja je obstalo na prehitevalnem pasu, vanj je trčil še voznik tretjega udeleženega vozila. V  trčenju sta se lažje poškodovali dve osebi, ki so ju z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. V trčenju so z lahkega priklopnika padle vreče naribanih jabolk, kar je še podaljšalo odstranjevanje posledic prometne nesreče.

Okoli sedmih zjutraj smo na avtocesti med izvozoma Celje Center in Lopata obravnavali še eno prometno nesrečo in sicer je voznik tovornega vozila trčil v tovorno vozilo, ki je zaradi prejšnje nesreče, stalo v koloni. Eden od voznikov se je v trčenju lažje poškodoval.

Okoli osmih zjutraj smo na avtocesti, v bližini izvoza Celje vzhod, obravnavali tretjo prometno nesrečo. Trčili sta avtobus in kombinirano vozilo. Voznik avtobusa je vozil po odstavnem pasu , ker je nameraval zapustiti avtocesto na izvozu Celje vzhod, v tistem trenutku je z voznega pasu med dvema ustavljenima tovornima voziloma, na odstavni pas zapeljal voznik kombiniranega vozila, ki je prav tako nameraval zapustiti avtocesto in je zaprl pot vozniku avtobusa. V trčenju se je poškodovala ena potnica.

Ob 9.20 uri smo na avtocesti med Šentrupertom in Vranskim obravnavali še četrto prometno nesrečo. Zaradi prekratke varnostne razdalje je prišlo do naletnega trčenja treh vozil. Nihče od udeleženih ni poškodovan. Vozila so umaknili na odstavni pas, tako, da promet poteka po voznem in prehitevalnem pasu.

Promet na avtocesti je še vedno zgoščen zato voznike opozarjamo na strpno in previdno vožnjo.

Od preostalega dogajanja v zadnjih 24 urah še o vlomu in tatvini.

Vlom v gostinski lokal – Slovenj Gradec

Včeraj ponoči je neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Slovenj Gradcu, na Podgorski cesti. Storilec, ki je v lokal vlomil skozi stranska vrata, je odnesel kuverti z dnevnim izkupičkom, menjalni denar in več cigaret.

Tatvina kolesa – Celje

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Čopovi ulici v Celju je neznani storilec ukradel moško kolo znamke FELT, modro-srebrne barve.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,725 seconds.